gallery/2cirkels+vlinder (1)

AANMELDING (kennismakingsgesprek)
Het benaderen van een kindercoach kan een spannend moment zijn. Omdat een goed, vertrouwd gevoel bij een coach heel belangrijk is, bied ik het kennismakingsgesprek gratis aan. 

Het kennismakingsgesprek kan telefonisch of via een persoonlijke ontmoeting (van maximaal een half uur) waarin we kort bespreken waar het om gaat/wat het probleem is. Wanneer het van beide kanten vertrouwd voelt kan er een afspraak gemaakt worden voor een intakegesprek.

 

 

INTAKEGESPREK
Een intakegesprek wordt bij voorkeur met kind en ouder(s)/verzorger(s) gevoerd. Vooraf wordt een intakeformulier naar u toegestuurd die u invult en via mail terugstuurt. De vragen gebruik ik als leidraad voor het gesprek.

Bij het intakegesprek dienen ouder(s)/verzorger(s) ook een toestemmingsformulier te ondertekenen.

 

 

HET COACHINGTRAJECT
Een gemiddeld coaching traject neemt ongeveer tussen de 3 - 10 sessies van 1 uur in beslag. Na 3 a 4 sessies heb ik met ouder(s)/verzorger(s) een evaluatie gesprek (45 minuten). Dit kan een tussentijds gesprek zijn indien verdere begeleiding gewenst is of een eindgesprek wanneer het/de doel(en) behaald is/zijn.

De coaching sessies vinden in principe alleen met uw kind plaats en kunnen, bij een door mij gekozen locatie bij u in de buurt of bij u thuis plaatsvinden.

De laatste 5/10 min. van een sessie neem ik eventuele thuisopdrachten met ouder(s) door.
Terugkoppeling naar ouder(s) vindt plaats via mail.
Wanneer na de benodigde coaching sessies het/de doel(en) is/zijn behaald, vindt er een eindgesprek plaats van ongeveer 45 minuten.

TRAJECT VERLOOP