gallery/2cirkels+vlinder (1)

Ik ben Astrid Bausch, een liefdevol en creatief mens, ben getrouwd en heb een volwassen dochter en zoon. Ik ben gek op kinderen en heb een opleiding gevolgd tot kinderleidster/pedagogisch medewerkster. Na de opleiding heb ik met kinderen gewerkt op peuterspeelzalen, als onderwijs  assistente, op BSO’s en kinderdagverblijven, in de leeftijd van 0-12 jaar. Inmiddels heb ik ruim 15  jaar ervaring opgedaan in het werken met kinderen.

 

Voor mij zijn kinderen de bouwers van de toekomst. In de afgelopen jaren merkte ik echter dat er steeds meer van kinderen gevraagd wordt, dat ze  minder gelukkig zijn dan zou kunnen en soms zelfs met zichzelf in de knoop raken. Wanneer dit het geval is en een kind niet meer in staat is om zijn kwaliteiten en zelfoplossend vermogen in te zetten kan er dus niet meer gebouwd worden aan zijn (en onze) toekomst.

 

Om hier iets mee te doen heb ik de opleiding tot Kindercoach gevolgd. Als Kindercoach heb je namelijk de mogelijkheid om kinderen te begeleiden op hun pad als “bouwers van de toekomst“. Uitgangspunten daarbij zijn de talenten en kwaliteiten die kinderen bezitten.                                                                                                                              

gallery/dsc02029-lichter

Het geven van ontspannende Energetische Behandelingen is een oude liefde; in het verleden gaf ik deze in mijn eigen Massagepraktijk. 
Met name voor kinderen zijn Energetische Behandelingen heel effectief om overprikkeling/stress te verminderen waardoor herstel van de  energiebalans in het lichaam kan plaatsvinden.
Beide passies zijn dan ook uitstekend om kort (5-10 min.) toe te passen tijdens een coaching sessie en worden altijd in overleg ingezet.

OVER MIJ           

gallery/fotos voor artfestival 044
gallery/001

Naast mijn passie voor kinderen heb ik ook nog 2 andere passies:

 

Encaustic Art (schilderen met bijenwas) en...                                                        Energetische Behandelingen van voeten, handen en hoofd.

gallery/dsc_0433 v1-771 kb