gallery/2cirkels+vlinder (1)

Alle bedragen zijn inclusief 21 % BTW, drinken, koekje of snoepje, voorbereidingstijd, uitwerking, eventuele Energetische Massage en gebruik van (Encaustic Art) materialen.

Gespreid betalen voor een Pakket is in overleg mogelijk mits dit van tevoren is aangegeven!

Na elke coaching sessie (of als u voor een pakket kiest, na het intakegesprek) ontvangt u een factuur, welke binnen 14 dagen moet worden overgemaakt.

Indien een afspraak door u wordt geannuleerd korter dan 24 uur voor aanvang, en er is geen aanwijsbare reden van overmacht waardoor dit eerder gemeld kon worden, dan ben ik gerechtigd om het overeengekomen tarief voor de afspraak aan u in rekening te brengen.

 

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Coaching is mogelijk op de volgende dagen: woensdag, donderdagmiddag, vrijdag.

In overleg is ook zaterdagochtend mogelijk.

 

VERGOEDINGEN

  • Kindercoaching wordt niet standaard door de verzekeraars vergoed. U kunt het beste persoonlijk contact opnemen met de zorgverzekeraar en omschrijven waarvoor de coaching nodig is en wat de voordelen ervan zullen zijn.
     
  • Indien uw verzekering de sessies niet vergoed, is in overleg altijd een betalingsregeling mogelijk.
     
  • In sommige gevallen kan kindercoaching betaalt worden vanuit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Een PGB is een geldbedrag waarmee u zelf zorg en begeleiding kunt inkopen. Op deze wijze kan kindercoaching betaald worden vanuit het PGB. Voor meer informatie en de voorwaarden zie: www.pgb.nl. Voor het aanvragen van een PGB kunt u contact opnemen met het zorgloket van uw gemeente.
  • Onder de noemer psychosociale hulpverlening/begeleiding kunnen de sessies als aftrekpost bij de inkomstenbelasting worden opgevoerd. U kunt de gemaakte kosten ook als bijzondere ziektekosten op uw belastingaangifte aftrekken.

TARIEVEN       

Kennismakingsgesprek (max. 30 min.)

Gratis

Intake gesprek 
(of wanneer binnen een maand gestart wordt met een coaching traject)

€ 70,00 per uur

€ 50,00 per uur

Coachingsessie 

€ 70,00 per uur

Evaluatiegesprek

€ 50,00 per 45 min.

Eindgesprek 

€ 50,00 per 45 min.

Pakket van 5 sessies = 5 x 60 min. coachingsessies 

(Inclusief: intake, evaluatie- en eindgesprek = 3 x 45 min.)

€ 425,00